Tiger Nieuws

Het ‘Tiger Nieuws':
De nieuwste trends in giveaways en relatiegeschenken.
Update over marktontwikkelingen op marketing gebied.
Wij informeren je graag.

Fidget logo cube als relatiegeschenk

Fidget cube bedrukken met logo beste kwaliteit

De Fidget logo cube als relatiegeschenk

De ultieme ontspanning, het middel om je concentratie te verbeteren: de Fidget cube.
De Fidget cube is een kubus met diverse knopjes, balletjes, joysticks en schakelaartjes. Er zijn vele studies gedaan naar deze combinatie van accessoires die je brein stimuleren.

De Tiger Concept Fidget logo cube is speciaal ontworpen om met uw logo te bedrukken. Een zijde is vlak zodat uw logo goed kan worden aangebracht.
Uw logo kan bedrukt worden of met een full colour doming worden aangebracht.

Uniek bij Tiger Concept!!
Gewicht: 28 g
Materiaal: ABS
Afmeting: 35 x 35 x 35 mm
Verpakking: polybag + gift box
Kwaliteit: RoHs en CPSIA
Max. logo afmeting: 30 x 30 mm

Leverbaar bedrukt met uw logo vanaf slechts 100 stuks.
Vraag nu uw offerte aan! fidgetcube@tigerconcept.nl

Spinner New York

Spinner New York

Spinner New York

De nieuwste spinner. Laat hem spinnen in je hand voor een relax gevoel.
De spinner model New York is gemaakt van metaal en aluminium en ziet er uit als een ruimteschip.
De spintijd (draaitijd) is ca. 2 – 3 minuten
Bedrukking: niet mogelijke
Leverbaar vanaf 500 – 1000 stuks
Levertijd: ca. 2-3 weken

Join the pipe, promotie en goed doel gaat samen!

Bogo bottle

Join the pipe, promotie en goed doel gaat samen!

Join the pipe, promotie met een goed doel! Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

Een mooie waterfles van Join the pipe, met een mooie gedachte : Bij aankoop van deze flessen, gaat dat zelfde aantal naar schoolkinderen in Afrika! Uiteraard te bedrukken met jouw logo of tekst!

Waarom Join the pipe Bogo bottle?

Een promotioneel product dat ook nog eens een fantastische achtergrond heeft! Het product is mooi, van goede kwaliteit en zeer goed bruikbaar. Een waterfles wordt immers overal mee naartoe genomen tegenwoordig. Sportschool, werk, school, onderweg of gewoon thuis om bij te houden hoeveel we drinken. Jouw logo op deze fles zorgt dus voor een ontzettend goede marketing, want ze zien jouw naam steeds weer terug. Maar denk ook eens wat het met de ontvanger doet als ze zien dat deze zelfde flessen het leven in Afrika voor veel kindjes een stukje aangenamer maakt? Vers water in een hygiënische fles, helemaal voor henzelf, dat maakt voor hun gezondheid een enorm verschil! En jij als bedrijf hebt daar je steentje aan bijgedragen. Een marketing die nog zwaarder weegt, een bedrijf dat staat voor mensen!

Join the pipe

Join the pipe

Join the pipe

Join the pipe

Luxe nagelvijl met logo!

ECCO

Luxe nagelvijl met logo!

Een nagelvijl als deze wil iedere vrouw in haar bezit hebben! Van hoge kwaliteit glazen vijlen bedrukt met het logo van jouw bedrijf. Gaat gegarandeerd overal mee naartoe, waardoor jouw logo een groot bereik heeft! Heb je een bedrijf dat zich enigszins relateert aan schoonheid, verzorging of gericht op de dames? Dan is dit absoluut het product om weg te geven aan jouw (vaste) klant, op beurzen/evenementen of welke soort promotie dan ook!

De nagelvijl is transparant, maar ook in kleur te krijgen met een zandgestraalde bewerking. Ze zijn dus helemaal aan te passen aan jouw huisstijl, logo of het betreffende evenement waarvoor je ze in gedachten hebt. Elke vijl wordt in een hoesje van pvc geleverd en is dus beschermd bij het meedragen in de tas. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander hoesje/luxe tasje mee te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden!

Mogelijkheden nagelvijl

Er zijn vele mogelijkheden, dus heb je een idee en vraag je je af of wij dit kunnen? Bel of mail ons dan meteen en wij gaan voor je aan de slag! Ons motto is bijna alles is mogelijk en anders hebben we wel een perfect alternatief! We zullen er alles aan doen om samen tot het product te komen waarmee jij jouw bedrijf het best promoot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@tigerconcept of bel: 03020400600.ECCO

Fidget cube bedrukken

Fidget bedrukt

Fidget cube bedrukken  

De Fidget Cube is door zijn vernieuwende ontwerp en brede doelgroep de perfecte marketing voor jouw bedrijf. Het bedrukken van deze nieuwste en meest gewilde gadget met uw logo wordt gegarandeerd een succes. De vele handen die met deze cube spelen zullen tevens zorgen dat uw logo overal wordt gezien.  Als er wat interessants wordt besproken, wordt het immers ook goed bekeken.

Uw logo bedrukt op de Fidget cube, met optimaal resultaat!

De Fidget cube is een ontzettend leuk en vernieuwend product, dat in vele verschillende handen gewaardeerd zal worden.  Hij is geschikt voor jong en oud.

Kinderen kunnen er mee spelen en volwassen kunnen daarnaast de Fidget cube gebruiken om te ontspannen of juist concentratie te verbeteren. Dit maakt de cube geschikt voor een brede doelgroep, waardoor de dekking enorm zal zijn. Uw logo op deze fidget cube laten drukken is zonder twijfel een succes.

Er zal veel over gesproken worden en uw logo wordt hier direct onderdeel van!

Mogelijkheden bedrukken Fidget Cube

Het logo wordt op de joystick geplaatst, het perfecte plekje om te bedrukken met uw logo.

De Fidget cube is in verschillende kleuren te krijgen en vanaf 3000 stuks zelfs volledig in eigen kleuren en huisstijl te maken/ bedrukken.  Vraag nu een artwork aan, wij staan klaar om uw fidget cube helemaal aan te laten sluiten bij uw huisstijl!

Kwaliteit met uw logo!

De Fidget cube is van hoge kwaliteit en mooie afwerking. Als deze met uw logo bedrukt wordt, is het de perfecte give away voor op beurzen en meetings, maar natuurlijk geweldige marketing op events. Kwaliteit van de Fidget Cube wordt met uw logo in verband gezet, daarom garanderen wij dat dit goed aansluit.

Fidget bedrukt

Fidget Cube kleuren!

Fidget Cube kleuren! - Tiger Concept

Fidget Cube kleuren!

De Fidget Cube is in diverse kleuren en kleurcombinaties te bestellen. De meest populaire is zwart, grijs/zwart en zwart/wit!
Andere kleur opties zijn…
Al vanaf 3000 stuks kunnen we de Fidget cube in uw bedrijfskleuren (PMS kleuren) leveren. Neem nu contact met ons op voor een ontwerp (artwork) van de Fidget cube in uw bedrijfshuisstijl.

gadget fidget cube

Swiss Peak outdoor solar oplader

Swiss Peak outdoor solar oplader

Swiss Peak outdoor solar oplader

De Swiss Peak outdoor solar oplader is een krachtige solar oplader bestand tegen stof en water. De oplader heeft een 2000mAh lithium batterij. De outdoor solar is zo uniek, door alle onderdelen die op het item aanwezig zijn.

  • Indicatorlampje
  • 2 USB-poorten

Het Swiss Peak item werkt op zonne-energie en laat daardoor in mum van tijd een tablet en een telefoon op. Output 5V/2.1A.

De Swiss Peak outdoor solar oplader heeft 2 verschillende manieren op het product de personaliseren. U kunt ervoor kiezen op de pouch of het itemte laten bedrukken a.d.h. tampondruk. En/of de sleeve van de geschenkverpakking.

  • Pouch 60 x 25 mm
  • Artikel voorzijde 30 x 4 mm
  • Artikel achterzijde 65 x 30 mm
  • Sleeve 5 x 5 mm

Het personaliseren van de Swiss Peak outdoor solar oplader zorgt voor een fantastisch geschenk.

Leverbaar vanaf 10 stuks. Prijs op aanvraag!
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

outdoor solar oplader Swiss Peak outdoor solar oplader Swiss Peak outdoor solar oplader

Fidget Cube bedrukken

Fidget cube bedrukken

Fidget Cube bedrukken /Fidget cube het nieuwste en het meest gewilde gadget met u logo bedrukt.

De Fidget cube is nieuw en trendy. Een mooi en origineel relatiegeschenk die met uw logo kan worden bedrukt.

De fidget cube is een ontzettend leuk en vernieuwend product, dat in vele verschillende handen gewaardeerd zal worden. Bedenk eens wat er gebeurd als u deze Fidget cube bedukt met uw logo! Het bedrukken van deze Fidget Cube is gegarandeerd een succes. Deze stress reliever zal vaak in de handen van de ontvanger belanden en gezien worden. Er zal over gesproken worden en uw logo is daar onderdeel van!

De Fidget cube is in verschillende kleuren te krijgen. Zwart, zwart – grijs, wit-grijs en wit in combinatie met enkele kleuren op aanvraag. Vanaf 3000 stuks zelfs volledig in eigen kleuren en huisstijl te maken/ bedrukken.

Bedrukkingspositie Fidget Cube

De Fidget cube heeft diverse knopjes en joysticks. De beste positie voor uw logo is op de joystick. Het perfecte plekje om te bedrukken met uw logo.

De fidget cube is gegarandeerd van hoge kwaliteit en mooie afwerking. Als deze met uw logo bedrukt wordt, is het de perfecte give away voor op beurzen, events. Vraag nu uw offerte aan! info”tigerconcept.nl

 

Fidget cube bedrukken

TigerConcept Powerbank – Relatiegeschenk

 

TTigerConcept Powerbank - RelatiegeschenkigerConcept Powerbank – Relatiegeschenk

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon of tablet. Iedereen gebruikt hem voor een ander doeleinde. Voor uw vrije tijd of tijdens het werk om contact te hebben met belangrijke relaties.

Voor het weggaan vergeten om uw mobiele apparaten op te laden en zonder stroom komen te zitten. Daar zijn tegenwoordig oplossingen voor, een powerbank. De powerbank geeft uw mobiele apparaten weer energie. Hierdoor kunt u altijd gebruik blijven maken van uw mobiele apparaten.

Ecco

De powerbank heeft een capaciteit van 2200mAh. Kies uw eigen kleur en laat de powerbank bedrukken met bedrijfslogo. En de powerbank is een goed relatiegeschenk voor uw relaties of klanten.

Fidget cube als relatiegeschenk

Fidget cube relatiegeschenk

Fidget cube als relatiegeschenk

De fidget cube is de nieuwste trend. De fidget cube is het origineelste relatiegeschenk! Een vierkante cubus met allemaal knopjes. De Fidget is de modernste stressball die er is. Hi tech natuurlijk, zoals je anno 2017 mag verwachten.
Geef deze stress reliever als relatiegeschenk. Je speelt uren met de Fidget cube. Laat deze cube bedrukken met uw logo en uw merknaam is in het zicht van de ontvanger.

Heeft u binnenkort een beurs?
Zoekt u een nieuw en origineel gadget of giveaway?
De Figet cube is het originele cadeau dat u zoekt!

Wat is er zo goed aan de Fidget cube als relatiegeschenk?

Wat is een succesvol relatiegeschenk? Een geschenk dat de ontvanger regelmatig gebruikt of ziet. Hierdoor ziet de ontvanger regelmatig het logo. Een ander belangrijk punt kan zijn dat de ontvanger heel blij of opgewekt is met het cadeau. Hierdoor ontstaat een positief beeld bij de gene die het geschenk heeft gegeven.

Het succes van de Fidget cube is dat je er mee blijft spelen. Een maal op je bureau, blijf je er mee in je hand zitten. Tijdens een telefoon gesprek of vergaderen, een onafgebroken spel met de Fidget cube. Er is een combinatie van knopjes en joysticks waar je mee kan draaien of drukken. Het blijkt trouwens dat je spelen met de fidget cube een positief effect heeft op je hersens. Je blijft alerter en wordt creatiever. De fidget cube is dus een zeer succesvol relatiegeschenk.

Bestel de Fidget cube nu!

Tiger Concept is leverancier van de Fidget cube. Tiger Concept is professionele leverancier van relatiegeschenken en giveaways bedrukt met logo’s. Wij bedrukken fidget cubes met bedrijfslogo’s. We zijn continue op zoek naar originele gadgets en giveaways om onze klanten altijd originele cadeaus voor beurzen en events te kunnen aanbieden. Bel of mail ons nu voor advies! Ons email adres: info@tigerconcept.nl

Fidget cube als origineel relatiegeschenk

Koffiebeker To Go

Koffiebeker To GoKoffiebeker To Go

Vaak haast in de ochtend, omdat je te laat bent opgestaan of kleine kinderen die om aandacht vragen. En daardoor geen tijd gehad voor een goede kop koffie. Tegenwoordig zijn daar voldoende handige oplossingen voor, de koffiebeker TO GO.

De Koffiebeker To Go zijn uiterst duurzaam. De beker bevat een siliconen deksel om de beker gemakkelijk af te sluiten. Daarnaast heeft de beker een siliconen grip. De beker kunt u hierdoor makkelijk vasthouden en zorgt ervoor dat u uw handen niet verband aan de warme koffie.

Koffiebeker to go - Rabobank

De Koffiebeker To Go worden veel gebruikt als relatiegeschenk voor belangrijke relaties, want een kop warme koffie  in de ochtend bezorgt iedereen een goede dag. Ook is de TO GO beker een veel gebruikt beurs item.

De beker kan helemaal bedrijfseigen worden gemaakt. Bepaal zelf de kleur van de beker en laat hem bedrukken  met uw eigen (bedrijfs)logo. Hierdoor sluit de beker volledig aan in uw bedrijf en kunt uw starten met het  vergroten van de naamsbekendheid.

Douche coach – zandloper

Douche coach - zandloper

Douche coach – zandloper

De Douche coach – zandloper is een nieuw product en goed voor het milieu. De douche coach  bespaart tot  twintigduizend warm water per jaar. U bespaart niet alleen water maar  ook uw energie- en  waterrekening zal flink lager zijn.

De douche coach heeft de vorm van een zandloper. Zodra de zandloper aan de  onderkant is gevuld met  zand is het douche afgelopen en is het tijd om af te drogen.  De coach kan bevestigd worden aan de wanden van de douche met behulp van de  zuignap.

De douche coach is een goed relatie geschenk voor uw relaties. Ook wordt de coach  veel gebruikt als geschenk tijdens grote evenementen, beurzen of (internationale)  vergaderingen. Het product bevorderd uw naamsbekendheid en zorgt voor een aandenken aan het bedrijf.
Douche coach - zandloper

Hiernaast de douche coach net uitgebracht voor de Rabobank. De douche coach is leverbaar vanaf 5  werkdagen na goedkeuring van de drukproef.

Verras nu ook uw relaties met een handig geschenk. En helpt u ook nog eens besparen!

Fidget logo Cube

Fidget-Cube-2

Fidget logo Cube

De Fidget logo Cube is het ideale speelgoed voor ieder die zich soms wel eens verveeld, of juist tijdens een stress moment iets te doen moet hebben.

De Fidget logo Cube is een kubus met vijf knoppen, een joystick, een schakelaar, een metalen bal met kleine tandwielen, een draaischijfje en een vlakke zijde voor uw logo. Sommige knopjes maken geluid en klinken hetzelfde als het klikkende geluid van een pen. Andere knopjes zijn juist stil en daardoor perfect tijdens rustige lessen of vergaderingen. De kubus is het ‘ongewoon verslavende bureauspeelgoed, ontworpen om je te helpen focussen’.

” De Fidget logo Cube biedt een tastbare manier om je aandacht erbij te houden, ongeacht of je ‘m bewust of onbewust gebruikt.”

De Fidget logo Cube is een ideaal relatiegeschenk in alle takken van een bedrijf. Het helpt de werknemers meer te focussen. De Cube kan ook gebruikt worden als promotie materiaal om de naamsbekendheid te vergroten. Het item kan bedrukt worden met (bedrijfs)logo en is leverbaar in iedere gewenste kleur.

Het perfecte relatiegeschenk is leverbaar vanaf 100 stuks. Prijs op aanvraag!
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

fidgetcube

Fietskussen- reclame om op te zitten

fietskussen-cinemec-bagagedrager-kussen-reclamezitje-fietskussens-bedrukken-bioscoop-1

Fietskussen- reclame om op te zitten

Iedereen heeft een fiets! De doelgroep is breed: van scholieren tot de werkenden onder ons, iedereen neemt weleens een passagier achterop! . Door de unieke constructie is het fietskussen voor iedereen makkelijk en snel te bevestigen.

Een fietskussen gaat langer mee dan een zadelhoesje en u kunt meer tekst kwijt. De kussens komen op veel plekken met een groot ”publiek”. Denk hierbij vooral aan stations, in de stad en op scholen. Wat is uw doel van reclame maken? Welke groep wilt u bereiken? Met pakkende kleuren, duidelijke tekst of gewoon uw logo op deze kussens, wordt het zeker een geslaagde campagne. Een marketing dat nog lang doorloopt, aangezien de kwaliteit van de kussens erg hoog is en nog lang mee zal gaan!

 Reclame om op te zitten, maar minstens zo effectief zonder ”gebruiker”.

Een fietskussen- reclame om op te zitten , maar zeker ook een uitstekende reclame als er niemand achterop zit. Uiteraard gaat het om een fijne zitplek, daar wordt door jouw marketing aan gedacht. Iedere gebruiker zal het opvallen en zich jouw bedrijf herinneren. Maar als de fiets(en) in de stalling staan bij het station, denk je eens in hoeveel verschillende doelgroepen voorbij gaan aan jouw brand! Of in de stad, winkelend publiek zal het zeker ook opvallen en er nog eens een extra oog op werpen.

Op zoek naar een origineel en opvallend promotioneel product? Stop met zoeken en ontwerp jouw eigen fietskussen!

fietskussen-rabobank-den-haag-amersfoort-bagagedrager-kussen-reclamezitje-fietskussens-bedrukken-oh-oh-intro-2

 

Nautische relatiegeschenken

Mini container I

Nautische relatiegeschenken

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende en originele promotionele artikelen en relatiegeschenken, met name gericht op de scheepvaart. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen nautische sector kunnen we een extra breed assortiment relatiegeschenken aanbieden.

Het assortiment nautische relatiegeschenken
Tiger Concept inspireert en helpt graag met originele productvoorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken voor de scheepvaart, zoals bijvoorbeeld de mini container welke te vullen is met veel verschillende gewenste items als pennen, chocolaatjes, ontbijtkoek, bloembollen, en nog veel meer andere items! Binnen de scheepvaart kunnen onze geschenken van essentieel belang zijn voor het behoud van een goede relatie. Leuke voorbeelden van nautische relatiegeschenken, gericht op de scheepvaart, zijn bijvoorbeeld keycords gemaakt van nautisch touw voor schepen. Door de items te bedrukken, borduren of te graveren met uw eigen bedrijfslogo of slogan, zijn deze uitermate geschikt als functioneel en modern relatiegeschenk.

Uw logo op uw nautische relatiegeschenken

De nautische relatiegeschenken van Tiger Concept kunnen haast allemaal worden voorzien van uw logo. We adviseren u graag over de bedrukkingsmogelijkheden. Laat u professioneel informeren over de bedrukkingsmogelijkheden van de door u geselecteerde nautische relatiegeschenken. Graag tot snel!

Gadgets als relatiegeschenken

p302042_1

Gadgets als relatiegeschenken

Gadgets worden veel als relatiegeschenk gebruikt. Het zijn onderscheidende geschenken voor uw klanten en relaties.

Gadgets met uw logo bedrukken

Laat een langdurige indruk achter bij uw relatie. Gaat het gadget als relatiegeschenk professioneel bedrukken met uw logo. Er zijn verschillende methodes voor. Het graveren van uw logo in het geschenk. Uw logo wordt dan in het product “gebrand”. Of breng uw logo aan door middel van bedrukken. Dit kan in uw eigen PMS bedrijfskleuren worden gedaan.

Waarom een gadget als relatiegeschenk
Gadgets zijn erg populair. Vele mensen willen de meest innovatieve producten. Daarom is een gadget een goed relatiegeschenk. Om het voor u makkelijk te maken publiceert Tiger Concept wekelijks de nieuwste gadgets op zijn website. Zo blijft u makkelijk op de hoogte van de nieuwste gadgets.

Tiger Concept – Nautische markt relatiegeschenken

containe-pennenbak-met-logo-karton-giveway-760x760

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende en originele promotionele artikelen en relatiegeschenken, met name gericht op de scheepvaart. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen nautische sector kunnen we een extra breed assortiment relatiegeschenken aanbieden. Tiger inspireert en helpt graag met originele productvoorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken voor de scheepvaart, zoals bijvoorbeeld de mini container welke te vullen is met veel verschillende gewenste items als pennen, chocolaatjes, ontbijtkoek, bloembollen, en nog veel meer andere items! Binnen de scheepvaart kunnen onze geschenken van essentieel belang zijn voor het behoud van een goede relatie. Leuke voorbeelden van nautische relatiegeschenken, gericht op de scheepvaart, zijn bijvoorbeeld keycords gemaakt van nautisch touw voor schepen. Door de items te bedrukken, borduren of te graveren met uw eigen bedrijfslogo of slogan, zijn deze uitermate geschikt als functioneel en modern relatiegeschenk.

Tiger Concept – Logistieke markt relatiegeschenken

Tissuedoos zeecontainer met logo

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende, originele en functionele promotionele artikelen en relatiegeschenken, met name gericht op de logistieke sector. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn in de transport en logistieke sector kunnen we een extra breed assortiment relatiegeschenken aanbieden. Tiger inspireert en helpt graag met originele product voorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken voor de logistieke markt, zoals bijvoorbeeld de mini container welke te vullen is met veel verschillende gewenste items als pennen, chocolaatjes, ontbijtkoek, bloembollen, en nog veel meer andere items! Ook opvallend en origineel, is de kartonnen vrachtwagen gevuld met pepermunt. Binnen de luchtvaart kunnen onze geschenken van essentieel belang zijn voor het behoud van een goede relatie. Leuke voorbeelden van relatiegeschenken gericht op de luchtvaart zijn bijvoorbeeld een “remove before flight” keycord, een vliegtuig van chocolade of een vliegtuigpropeller als brief openener. Kortom, wij denken graag mee binnen relatiegeschenken voor de logistieke markt, luchtvaart en transport. De items zijn te bedrukken, borduren of te graveren met uw eigen bedrijfslogo of slogan en zijn hiermee uitermate geschikt als functioneel en modern relatiegeschenk.

Tiger Concept Originele Keycord – Lanyard

Originele lanyards en keycords by Tiger

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende en originele promotionele artikelen en relatiegeschenken . Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen de nautische sector, kunnen wij keycords leveren welke gemaakt zijn van nautisch touw! Wij bieden daarnaast nog veel meer verschillende soorten keycords en bijbehorende accessoires aan, zoals badgehouders.
Al onze keycord of lanyards zijn naar eigen wens samen te stellen, met verschillende breedtes, in verschillende kleuren en voor ieder budget wat wils. Door de lanyards te bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfsnaam, logo of slogan, zijn deze uitermate geschikt als functioneel en modern relatiegeschenk.
Een effectieve give-away om uw logo te promoten. Dit kan in 1 of in meerdere kleuren, maar ook zijn onze lanyards full color te borduren. Staat uw organisatie voor duurzaamheid of handelt u graag milieubewust, dan is de Eco keycords een passende keuze. Speciaal de lanyard gemaakt van eco katoen of kurk zijn dan uitermate geschikte items. Bij de lanyard van nautisch touw is het mogelijk uw logo met reliëf in de patch van rubber te drukken. Door de bedrukking in het rubber label, is uw logo of bedrijfsnaam ook nog eens voelbaar is. Verder zijn er opties om de lanyards te leveren met veiligheidssluiting, karabijnhaak of ook wel carabiner hook. Kortom, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Tiger Concept helpt u graag bij het maken van de meest geschikte keuze en geeft graag antwoord op uw vragen m.b.t. lanyards of keycords beantwoorden. Kijk voor al onze items op www.tigerconcept.nl

Mini Container

Mini container I

Container kerstpakket

Container sinterklaas cadeau
Container als luxe en originele verpakking
Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende, originele en functionele promotionele artikelen en relatiegeschenken, met name gericht op de logistieke sector. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen de transport en logistieke sector kunnen we een extra breed assortiment relatiegeschenken aanbieden. Tiger inspireert en helpt graag met originele product voorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken voor de logistieke markt, zoals bijvoorbeeld de mini container welke kan dienen als luxe en originele verpakking voor verschillende items als pennen, chocolaatjes, ontbijtkoek, bloembollen, etc. Dit maakt de Mini Container een originele cadeauverpakking voor bijvoorbeeld uw kerstpakket, sinterklaascadeau of ander eindejaars- of relatiegeschenk. Een kerstpakket verpakking welke op zichzelf al een cadeau is. Hiermee kunt u het onderscheidende verschil maken en erin slagen extra aandacht te verkrijgen. De Mini Container is dus een dubbelop effectief cadeautje in een cadeautje! Naast dat deze Mini Container goed als verpakking van kerstpakket kan dienen, kan deze tevens worden hergebruikt.

De goedkoopste luxe VIRTUELE REALITY BRIL Perik

5186-goedkope-virtual-reality-bril

De goedkoopste luxe VIRTUELE REALITY BRIL Perik

Laat uw organisatie op een originele manier zien met de Virtual Reality-bril, dé gadget van dit moment. Deze Virtual Reality-bril (ook wel 3D-bril of Virtual Reality-headset genoemd) werkt met behulp van Android of iPhone telefoons. Door het downloaden van software / een geschikte app op je telefoon, het plaatsen van je telefoon in een Virtual Reality-bril en deze op je hoofd te plaatsen stap je in een geheel nieuwe wereld of realiteit! Je kijkt door de Virtual Reality-bril naar het scherm van je mobiele telefoon. Omdat de bril de ogen volledig omsluit, wordt je afgesloten van visuele informatie uit de eigen werkelijke omgeving. Het beeld draait met alle hoofdbewegingen mee, zodat je vanuit alle hoeken beeld ziet. Zo lijkt het alsof je zelf in de omgeving staat en wat je ziet ook beleefd. Op deze manier is het mogelijk om zo levensecht mogelijk een concert bij te wonen, een virtuele rit in een achtbaan te maken of in een museum rond te lopen. Ook films en games zijn dankzij de Virtual Reality-bril nu nóg intenser te beleven.

De Virtual Reality bril Perik

Tiger Concept heeft het meest uitgebreide assortiment Virtual Reality brillen.
Een van de meest populaire virtual reality brillen is de Perik. Een luxe bril, tegen een zeer scherpe prijs. We kunnen gerust zeggen, een goedkope virtual reality bril!
Bestelbaar vanaf 25 stuks

Silo met assorti koekjesstempels

StempelsAssortiOpen

Retail silo met 40 stuks assorti koekjesstempels

Met de koekjesstempels van Tiger Concept maak je de leukste teksten of afbeelingen op je zelfgemaakte koekjes.
Tiger Concept heeft diverse Nederlandse teksten. De koekjesstempels zijn te koop als set van houten houder met silicone stempel, maar de silicone stempels zijn ook los verkrijgbaar.

Tiger Concept levert alleen aan de retail en groothandel.

Koekjesstempel

Stempel het deeg met de koekjesstempel

Met de koekjesstempels van Tiger Concept maak je de leukste teksten of afbeelingen op je zelfgemaakte koekjes.
Voor het afbakken van je zandkoekjes even stempelen, en je hebt een leuke extra communicatie met je koekje!

Tiger Concept heeft diverse Nederlandse teksten. De koekjesstempels zijn te koop als set van houten houder met silicone stempel, maar de silicone stempels zijn ook los verkrijgbaar.

Tiger Concept levert alleen aan de retail en groothandel.

Verkoopadviesprijs: EURO 7,95

Koekjesstempels van Tiger Concept

De leukste Koekjesstempels

Met de koekjesstempels van Tiger Concept maak je de leukste teksten of afbeelingen op je zelfgemaakte koekjes.
Tiger Concept heeft diverse Nederlandse teksten. De koekjesstempels zijn te koop als set van houten houder met silicone stempel, maar de silicone stempels zijn ook los verkrijgbaar.
Tiger Concept levert alleen aan de retail en groothandel.
Verkoopadviesprijs: EURO 7,95

Koekjesstempel Leuk / Like it / Duim om hoog

Koekjesstempel Leuk Like it

Koekjesstempel Leuk / Like it / Duim om hoog
Met deze koekjesstempel geeft je een leuk exta boodschap aan je zelfgebakken koekjes.
De koekjesstempel bestaat uit een houten houder met silicone stempel met: Leuk / Like it / Duim om hoog
Afmeting: ca. 7,2 x dia5,5 cm

Tiger Concept levert alleen aan de retail en groothandel.
Verkoopadviesprijs: EURO 7,95

Pagina 1 van 212